EMMA ELISABETH

Knappt jobbat i hela mitt liv


Efter seminariet i skolan mötte jag min pojkvän för att gå ut och äta. Jag tog pasta carbonara och han tog plankstek. Gud så gott det är! Verkligen min favorit maträtt. Vad är eran favorit maträtt?
 
Igår fick jag sms att jag blivit bokad på vikariebanken inom barnomsorgen (jag studerar till förskollärare) 12 februari på en förskola som ligger fyra minuter ifrån där jag bor. Och idag fick jag sms att jag  blivit bokad på en annan förskola tre dagar nästa vecka. Måndag, onsdag och torsdag. 
 
Ska bli kul att börja jobba lite ibland när jag inte har något i skolan. Behöver känna extra pengar. Om sanningen ska fram så har jag knappt jobbat i hela mitt liv. Något jag faktiskt skäms lite för. Jag har endast jobbat som feriearbetare i fyra veckor som var ett sommarjobb när jag var yngre. Kanske 16-18 år nånstans där var jag då. Jag har flera gånger sökt sommarjobb men aldrig fått något. Anledningen att jag knappt har jobbat är för att jag hela tiden har kämpat med skolan. Enda sedan 7 års åldern då man började skolan. Fokusen har alltid varit skolan, för att uppnå mitt mål att få en utbildning och därefter få jobb. Jag har aldrig tagit paus emellan för att jobba ett år eller så innan jag fortsätter att plugga. Jag har gått i skolan sedan 1997, men nu är jag nästan klar..
Anonym

Tycker att det är nyttigt att ta 1,2,3 år och jobba så man får erfarenhet och andas ut lite, få nytt perspektiv får det är ju så att arbetsgivare kollar som mest på jobberfarenhet vilket är sorgligt men sant

Svar: Jo men nu har jag inte känt behov av det och det är förskolläraryrket. Där får man alltid jobb! Dom skriker efter lärare där
Emma

Emma -Merakibeauty.se

åh mummsss :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress