EMMA ELISABETH

Härlig kväll
Igår kväll hade jag och Becka en härlig kväll med Pokémon Go. Vi satt i Folkparken i ca två timmar vid lurens och det var massa annat folk där också som hade musik med sig och spelade. Spelar ni också spelet? Och isåfall vilket team? Jag är med i mystic. Det är så otroligt beroendeframkallande. Spelade med Becka i torsdags också när vi kom hem ifrån Habo och då satt vi i utomhus nere i stan och åt mc donalds. Jag var i Habo tisdag-torsdag. Doppade mig i Vättern, spelade pokémon go i 2,5 timme med älskling, åkte till Hjo med älskling och hans familj och shoppade. Där passade vi på att spela också vid lurens. Idag är tanken att gå till himmelstalundsbadet här i närheten och bada lite, samt sola och se om jag hittar några pokémons, haha. I morgon blir det ännu en härlig kväll med Becka då vi ska till Folkparken igen och spela Pokékom Go med lite mer planering den här gången. Idag förbereder jag att ladda alla mina powerbanks, samt ladda ipaden och leta efter mina högtalare för att se om de passar till ipaden då jag vill ta med musik till Folkparken i morgon, samt ta med oss filt och eventuellt köpa godis och ha med.
 
Bästa sommartider
Jag klarade det!
Som ni vet har jag kämpat som en tok med mina studier. Jag har haft en hel del kompletteringar samtidigt som jag har fått nya uppgifter hela tiden, men också jobbat. Jag har varit rädd att jag aldrig skulle klara det. Mitt mål har hela tiden varit att få ihop alla poäng för att få csn i höst. Det här året har inte varit lätt alls. Fått underkänt på underkänt på i princip varenda stor uppgift. I våras innan sommarlovet hade jag en hel del kompletteringar som jag kämpade med. Jag vet en dag som jag satt och pluggade i 13 timmar och 11 timmar en annan dag. Jag var så rädd att misslyckas och inte klara det, men jo jag klarade det! Jag hade ca fem kompletteringar och jag behövde klara alla för att få ihop poängen och yes, jag fick godkänt på varenda en utav dom! Allteftersom poängen steg och alla kompletteringar jag fick godkänt på så kunde jag stryka över flera kurser som klara. Gud så skönt! I Augusti börjar det allra sista terminen på förskollärarprogrammet!
 
Man klarar mer än vad man tror! Ändå kan man inte gång på gång sluta tvivla på sig själv. Men jag lyckas varenda vårtermin med att klara det, trots att jag nästan snubblar på målsnöret.