EMMA ELISABETH

Längtan efter barn ♥
Jag vill ha barn, så mycket. Drömde häromdagen att jag var gravid, jag vaknade, somnade om och drömde igen att jag var gravid. Tror det hände tre gånger. Men det känns som att man får ett pekfinger "du pluggar ju" när jag säger att jag vill ha barn. Jag har inte sagt att jag ska ha barn nu. Jag säger bara att jag längtar efter att få barn, för vi ska skaffa barn i framtiden och dit längtar jag. Det känns lite som att folk också tycker jag är för ung, det är jag knappst. Jag fyller 26 år om lite över en månad, så det är inte fel på mig att jag vill ha barn nu. Jag börjar närma mig trettioårsåldern. Men betyder inte att vi ska skaffa nu. Har flera i min klass som ska ha barn i höst som är yngre än mig. Både jag och Tobias vill bli klara med skolan, få fastjobb och skaffa bil och körkort först. Men jag hoppas på att jag blivit gravid i slutet på nästa år, men sen får man se om något kommer emellan, om planerna ändras, men det är min önskan. Jag längtar så otroligt efter mina framtida barn. När jag tänker på det så blir jag varm i hela kropp. Mina tårar rinner när jag hör att någon ska ha barn och det gör ont inombords, även om jag självklart blir glad för personen. Det finns inte ord att beskriva hur mycket jag längtar. 
 
Vad jag längtar efter att få vara gravid
Att få se hur våra barn kommer att se ut. Gud vad jag är nyfiken på detta! Jag hoppas våra barn får Tobias lockar och gröna ögon som Tobias har och som jag har i mina grönbruna ögon.
Bestämma namn (det kommer bli en utmaning då jag och Tobias har helt olika smak, haha)
Köpa massa bebisprylar
Inreda bebisrum
Få visa min stora bebismage. Jag kommer känna mig så stolt.
Att berätta att jag är gravid. Är enormt nyfiken på att få se vissa personers reaktioner
Känna barnets sparkar
Bara att veta att man har ett liv i magen!
Längtar efter att få tala om för Tobias att jag är gravid!
 
Är det normalt att längta och sakna efter ett barn som inte ens finns än? 
 
Sanna

Din tid kommer ska du se, så det behöver du inte oroa dig över och jag tror det är helt normalt att längta. Det är ju den biologiska klockan som tickar liksom.

Jag själv längtar som en tok efter att få ett syskon till Alva, och trodde länge att de faktiskt skulle bli något seriöst med T. Det var det under en kort period, men hann aldrig bli något mer och nu är det över helt. Nu i efterhand känner jag mig lite blåst över att ha spenderat så mycket tid på att vänta in honom när det ändå aldrig blev något, men samtidigt är ju hoppet det sista som lämnar en, och de var ju det jag höll hårt i så även om det känns tufft nu i efterhand så är det bara för mig att acceptera och gilla läget.

Dock har jag ju min älskade Alva att njuta av, så jag får ta vara på tiden jag har med henne ensam innan det blir dags för nummer två i framtiden. Själv var jag ju väldigt ung när jag fick henne, och tycker det har fungerat riktigt bra. Jag brukar mer reagera på hur många som väntar så länge, många gånger t o m så pass länge att den nästa blir för sent. Så det där med att du är ung, tycker jag inte alls stämmer. Utan du är ju precis i den åldern där många brukar få sitt första barn eller åtminstone börja tänka på att de är redo för ett.

Kram Sanna

Erik

Jag tror snarare du är sugen på att vara gravid än att ha barn. Alla dina önskningar handla ju om att visa upp dig inför andra.

Svar: Inte alla önskningar om du läser. Fast jag längtar efter att ha barn. Bara att nu handlar det mest om graviditet. Finns massor med saker jag längtar med att ha barn, bara att jag inte valde att skriva detta i just det här inlägget
Emma

Rebecca

I know the feeling! Längtar också till den dagen jag får barn.

Linda

Oj. För ung för barn när man är 26, säger de som vet hur gammal du är det eller är det de som inte vet att du är 26?

Svar: De vet att jag är 26 snart. Alltså ingen har sagt att jag är för ung direkt så, men man blir behandlad som att jag vore 16 och ska ha barn.
Emma

Linda

Oj vad tråkigt. Jag fick min när jag var 22. Nio år senare ser jag ut att inte vara en dag över 23 så kan ju tänka mig hur jag såg ut då. Har aldrig fått höra eller blivit behandlad som att jag varit för ung för barn. Så tråkigt att ha den omgivningen 😢

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress