EMMA ELISABETH

Jag är inte som alla andra och det är okej
Mosters finaste prinsessor som jag saknar 
 
Dagarna går och går, väldigt fort. Jag hamnar i kortvariga depressioner ibland där jag känner mig missnöjd med tillvaron i mitt liv just nu. Jag vill bara bli klar med skolan och flytta härifrån, börja jobba, börja spara till nya möbler och till körkort och massa mera. Skola är det enda jag har i mitt liv just nu. Just nu har jag praktiken som började i måndags, men jag hann vara där i två dagar tills jag blev genomförkyld. Skolan är jag klar med snart, men flytten flytts fram lite av en anledning. Jag kommer dessväre som jag tror jag nämnt tidigare, ha lite rester kvar då jag har svårt i skolan, men det är inte därför vi flyttar senare. Jag försöker inte vara deppig över att inte vara klar i Januari även om det självklart vore skönt att bli klar med allt då när utbildningen är klar, men för mig är det enorm lättnad att bara utbildningen kommer vara färdig och jag kan ta igen resterna i lugn och ro i min takt, istället för att stressa med dom nu samtidigt som jag har pågående kurser, även om jag kommer satsa på att bli klar så fort som möjligt, men då kommer jag inte få massa nya uppgifter hela tiden, utan kan endast fokusera på dom. Försöker också se positivt att det inte är så många uppgifter att ta igen, så länge jag strukturerar upp uppgifterna och planerar när dom ska vara färdiga, hur lång tid jag behöver ha på mig att göra klar, när jag ska göra dom, hur mycket tid jag ska lägga varje dag på dom så kommer det gå bra.
Ibland känns det tråkigt att alltid ligga efter alla andra och det har jag alltid gjort, vilket har sänkt mitt självförtroende väldigt mycket och fått mig att känna mig värdelös, det känns som jag är den enda som kommer ha rester, men samtidigt så ska man inte jämföra sig med alla andra. Jag har svårt i skolan och det har jag alltid haft enda sedan jag började skolan som barn. Vi människor är olika. Istället för att tycka att jag är dålig för jag ligger efter i uppgifter, så borde jag istället vara stolt över mig som i överhuvudtaget kom in på universitetet och trots rester, ändå nästan är klar med hela utbildningen. 
 
Karina

Jag tycker du verkar vara en alldeles fantastisk människa, just precis som du är!!! Låt inget få dig att tro något annat!!!

Svar: Men åh! tack snälla! det värmde!
Emma

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress