EMMA ELISABETH

Mina mål 2017
Detta är en lista på vad jag vill åstadkomma 2017, men något jag har lärt mig är att saker blir inte alltid som man har tänkt sig och saker blir framflyttade pågrund av förhinder. Bara det här med att vi skulle flytta början av 2017 egentligen har flyttats till sommaren 2018. Men jag vill ändå ha en lista på mål jag vill nå nästa år för att ha något att försöka sträva efter.
 
Börja jobba
För tillfället jobbar jag inte alls pågrund av skolan och jag har jobbat lite som vikarie i våras, men 2017 slutar skolan och jag måste börja jobba på heltid, inget mål direkt kanske eftersom detta är något jag redan kan. Sökt jobb som förskollärare men inte säkert att jag får något pågrund av rester, men isåfall jobba som vikarie på heltid tills studierna är helt färdiga. Eftersom förskolechefen vill att man kan visa upp att man har förskollärarexamen/legitimation.
 
Få min förskollärarexamen
Skolan slutar som ni vet Januari 2017, men jag kommer ha rester men dessa är något jag tänker göra färdigt så fort som möjligt. Detta är prio ett under 2017.
 
Skaffa körkort
Detta är något jag förhoppningsvis önskar att jag kan fixa under 2017. Sommaren 2018 flyttar vi förhoppningsvis och jag vill ha körkort färdigt när vi har flyttat, då vi kommer behöva skaffa nya möbler så fort vi har flyttat till ett nytt ställe. Jag vill inte ta körkort efter vi har flyttat eftersom vi då får vänta med möbler och körkort tar ett tag och jag vill gärna ha möbler så fort som möjligt efter vi har flyttat. Hemleverans av möbler är jag för snål att lägga pengar på.
 
Gå ner i vikt
Detta gnager mig nästan hela dagarna. På sistone har jag känt mig lite deprimerad då jag älskar att shoppa kläder, men det är inte roligt längre då kläder jag köper snabbt blir för små och därför har mitt intresse för shopping försvunnit och är det något man verkligen tycker om att göra och inte kan göra det längre så är det klart man blir deprimerad. Jag vill inte lägga pengar på något jag vet att jag inte kommer kunna ha sen. Köpte en dyr skinnjacka i våras som jag knappt har använt och nu är den för liten. Samt är jag rädd att jag kommer ha svårt för att bli gravid i framtiden om det fortsätter på det här spåret, då fetma kan göra det svårare. Jag kanske inte har svårt för det nu om jag skulle ha skaffat barn nu, (då vissa säger att jag inte är så överviktig, inte nu nej) men jag ska inte göra det nu, utan om några år och ändrar jag inte mina kostvaror/går ner i vikt innan dess, så kommer jag fortsätta gå upp i vikt och om några år när vi vill ha barn så kanske jag är kraftigt överviktig. I slutet av Augusti var jag på vårdcentralen och tog prover, fick veta att jag har en liten förhöjdning av vita blodkroppar. Även om det inte har med min övervikt att göra, så blev jag ju rädd, vilket gav mig en liten väckarklocka hur rädd jag är över att något ska hända mig.
 
Spara pengar
Detta är inför flytten sommaren 2018
Lorissa Lovebomb

Det låter som fantastiska mål. Jag har typ samma, jag har redan jobb och examen klart, men vill komma upp till heltid. Jag behöver spara pengar, också inför en flytt och så behöver jag gå ner i vikt. Heja oss!

Svar: Lycka till! :)
Emma

Rebecca

Låter som realistiska mål!

Viktbalans

Lycka till med viktnedgången!

Svar: Tack!
Emma

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress