EMMA ELISABETH

I'll be wearing this with proud

I morgon åker vi till Habo över några dagar och åker hem på måndag. Det blir alltså att spendera påsk med älsklings familj/släkt. Det är faktiskt min favoritgrej att göra, att spendera kvalitétstid med dom. Alla är samlade och man blir behandlad som en av dom oavsett blodsband.
 
Det ska bli skönt att åka iväg i några dagar då de senaste dagarna har känt mörkt och det har med terrordådet i Stockholm att göra. Jag känner obehag i hela kroppen för att bilder sprids på facebook och även andra sidor på 11 åringen som omkom, att jag tyvärr har blivit tvungen att ta paus ifrån facebook. Är aktiv på andra sociala medier såsom snapchat och instagram, men obehaget och rädslan finns hela tiden att den bilden ska dyka upp där också. Vilket gör att jag får en klump i magen varje gång jag ens tar upp nån av dessa, men framförallt mår jag illa av tanken att den bilden sprids. Hur man kan så hjärtlöst ouppfostrat ta bilderna för första början, men också hur man kan sprida bilderna, likaså känner jag avsky för människor som delar vidare, gillar och kommenterar, då bilderna även kan spridas när man gillar och kommenterar. Jag har inte sett bilderna och jag är för känslig för att klara av att se, därför tar jag pausen. Vissa människor klarar inte det helt enkelt att få se såna bilder och hur tänker dessa människor när det gäller flickans anhöriga. Stackars föräldrar framförallt, räcker inte beskedet om att dottern omkom, dom ska behöva se bilderna också? Mamman vet jag har facebook. Som tur är ska facebook nu ta bort bilderna, så jag kommer tillbaka inomkort. 

Men nu vidare till något roligare.. Igår kom min hoodie som jag väntat nästan en månad på. Den är skickad från USA. Den kommer jag bära med stolthet.