EMMA ELISABETH

Fridfull helg
 
När man inte riktigt vet vilken bild som är bäst. Jag gillar den i färg, men jag tycker den är otroligt fin i svartvit också. Vilken gillar ni bäst?
 
Helgen är fridfull och jag tar det bara lugnt framför tv serier. Jag köpte en apple tv häromdagen och vad roligt det är att kolla på tv serier på en stor tvskärm istället på en dataskärm. Nu undrar jag varför jag inte köpt en apple tv tidigare. Är väldigt roligt att använda apple tvn när man ska kolla på youtube också, samt lyssna på musik då det blir högre ljud. Jag satt precis och pluggade lite också, har en plan att följa för att hinna bli klar, det har jag iofs alltid. Tobias och min gemensamma vän som bor i Gränna som är från Habo innan är här över helgen och igår blev det en stor handling på Willys. Aldrig handlat så mycket på en gång. Redan bränt halva summan av mat vi brukar lägga mat för på en hel månad, haha.
 
I morgon ska jag och Tobias fira lite, då vi hade varit tillsammans i 3 år i måndags. Det blir att äta på Angry Bull och så blir det säkert att se på lite tv serier med lite gott. Med gott menar jag grönsaker och dip såklart eftersom jag inte äter sötsaker just nu.
 
Vad gör ni i helgen?
 
 
De är inte bara barn
 
Den här bilden alltså. Syns det att Tyra är obekväm och uttråkad? Att försöka få båda titta in i kameran är lättare sagt än gjort. Om det inte är den ena så är det den andra, haha. Nej men det är viktigt att man lyssnar på barn och faktiskt låter bli att fota dom om de inte vill. Märker jag att det är någon av dom som inte vill, så slutar jag. Samma förhållningssätt har jag om jag ska fota en vän t.ex. Det är inte alltid vi vuxna heller vill bli fotade. Men det är så lätt för vissa människor att nedvärdera barn och inte lyssna på dom eftersom de är yngre och "bara" barn. Man måste tänka att barn har lika mycket känslor, viljor och samma rättigheter som oss. Jag frågar ofta Wilma och Tyra om jag får fota dom.
 
Fotografering är något som ska vara roligt dessutom. Inget man ska tvinga fram, det syns ändå på bilderna. Det ska ske naturligt, det blir alltid bäst så.