EMMA ELISABETH

De är inte bara barn
 
Den här bilden alltså. Syns det att Tyra är obekväm och uttråkad? Att försöka få båda titta in i kameran är lättare sagt än gjort. Om det inte är den ena så är det den andra, haha. Nej men det är viktigt att man lyssnar på barn och faktiskt låter bli att fota dom om de inte vill. Märker jag att det är någon av dom som inte vill, så slutar jag. Samma förhållningssätt har jag om jag ska fota en vän t.ex. Det är inte alltid vi vuxna heller vill bli fotade. Men det är så lätt för vissa människor att nedvärdera barn och inte lyssna på dom eftersom de är yngre och "bara" barn. Man måste tänka att barn har lika mycket känslor, viljor och samma rättigheter som oss. Jag frågar ofta Wilma och Tyra om jag får fota dom.
 
Fotografering är något som ska vara roligt dessutom. Inget man ska tvinga fram, det syns ändå på bilderna. Det ska ske naturligt, det blir alltid bäst så.
Sanna

Vad lika de är varandra! Kul att se hur stora de har blivit också, det får mig att fundera på hur fort tiden går. Det är något man inte tänker på så mycket annars, men när det kommer till barn så blir det så tydligt när man ser hur fort det växer.

Kram Sanna

Svar: Ja visst är dom! Jag har alltid tyckt att dom är lika, men ju mer Tyra åldras och blir äldre så blir hon bara mer och mer lik Wilma. Så tänker jag också. Tittar man på sig själv och ser att man inte har åldrats så känns det som tiden går sakta, men inte när man har barn i sin närhet.
EMMA ELISABETH

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress