EMMA ELISABETH

Första plagget
... i min framtida-nya-vikt-i-sommar. Som jag skrev i förra inlägget har jag inte velat köpa kläder och det har jag inte gjort på länge. Detta är första plagget inför sommaren i nya vikten jag kommer att ha då. Visst jag vet ju inte nu heller vilken vikt och storlek jag kommer att ha då, men eftersom den passade mig nu och även väääldigt lite trång, så lär jag kunna ha den i sommar.

Annnars då? Jag pluggade halva dagen igår med Johanna, sen tog vi en liten kort promenad. Idag när jag vaknade åkte jag och min mamma till Söderköping för att äta lunch där. Dom har en restaurang där vi gillar och brukar äta på. Vi åkte sen tillbaka till Norrköping och då gick vi snabbt på stan och jag ville in på h&m då jag hade ett presentkort där och då blev det denna fina bomberjacka. Denna blir ju jättefin att ha i sommar i typ vit spetsklänning, spetströja eller vit linne. På midsommar kommer denna invigas om inte tidigare. Varför det blev rosa vet jag faktiskt inte riktigt då jag alltid har hatat rosa, men på sistone har jag blivit mer intresserad av färgen och det är ju väldigt fint att ha på sommaren.
 
Idag är det 6 veckor utan sötsaker, 6 veckor min viktnedgång har varat och vågen visade -6 kg i morse. Varje fredag är det vägning då det var då som allting startade. Sen 3 Februari har jag hållt på.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress