EMMA ELISABETH

Shoppinglista
Visst längtar man till våren när man kan köpa massa sommarkläder? Det gör iallafall jag. Men så är det varje år. Det här året blir dock roligare eftersom jag går ner i vikt. Jag kommer i april rensa alla mina kläder och köpa massa nytt. Den här sommaren kommer jag vara smalare än förra året. Jag har inte kunnat köpa kläder på länge, eftersom intresset för det har försvunnit och så har det varit länge, även innan jag började med min viktnedgång.
 
Har inte velat köpa kläder i den storleken jag har nu (eller ja innan jag började med min viktnedgång, är smalare nu) eftersom det kommer vara för stort i framtiden och det är helt enkelt inte roligt att köpa i den storleken man inte vill ha. Även fast det är en storlek man kan ha nu så har jag hela tiden haft en bestämmelse att jag ska gå ner i vikt och ha mindre kläder. Och det är inte heller så lätt att köpa mindre storlekar på kläder, som t.ex nu så vill jag väldigt gärna köpa kläder inför sommaren redan nu, men jag vet ju inte vad för storlek jag kommer att ha i sommar och därför kommer jag vänta så långt som möjligt med att köpa sommarkläder. 
 
Jag har svårt att sova och skrev därför precis en shoppinglista på det jag vill köpa i sommar, men även också inför hösten/vintern men det kanske är för tidigt att köpa det redan snart eftersom jag inte vet storleken då heller redan nu. Klippa håret står även på listan, men det är för jag inte ska glömma att göra det
 
Rebecca

Vi får ta en ordentlig shoppingtur tillsammans i april! kram

Svar: Det får vi göra :) Kram
EMMA ELISABETH

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress