EMMA ELISABETH

The new love of my life
(sorry, Tobias. Skämt åsido)
 
I fredags träffade jag min nya kärlek, hehe. Min systemkamera canon eos 700d. Vann den på tradera för ett billigt pris och den är knappt använd, vilket märks när jag använder den. Jag letade efter just det kamerahuset och det objektivet ville jag ha och så såldes dessa tillsammans. Perfekt. Det objektivet har jag haft förut, men jag sålde nyligen min gamla systemkamera med det objektivet. Kanske kan ses som dumt varför jag sålde det objektivet om jag nu älskar det, men jag kände att det skulle vara lättare att få en kamera såld om objektivet medföljer.
 
Jag är så glad över denna. Det märks att den är bättre och professionellare än den jag hade innan, men framförallt är den väldigt smidig och bilderna blir så mycket bättre. Det gör det så mycket roligare att fotografera.
Och som ni ser har jag ny bloggnamn, förlåt för velandet, men jag har hela tiden försökt i många år komma på ett bra namn som jag kan använda mig utav överallt på internet då jag vill ha samma namn överallt så folk lättare kan komma ihåg och hitta mig, och jag kände att namnet jag hade innan denna inte riktigt fungerade. Jag kan inte komma på något bättre än Emma Elisabeth och nu får det bli det namnet, inget mer byte nu.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress